Вітаємо вас з Днем Святого Валентина!

З Днем Святого Валентина! Сподіваємось що для вас цей день пройшов чудово. Для нас от точно чудово, бо один корабель вирішив зізнатись у коханні іншому на дні моря. Тим не менш, сподіваємось що ви добре провели цей день зі своєю другою половинкою.

Офіційний аккаунт їжака Соніка у X (Twitter) вирішив не поганим чином привітати зі святом фанатів синього їжака у вигляді сторінки коміксу. І спеціально для вас ми вирішили повністю це перекласти! Нижче ви можете побачити повністю готовий переклад привітання.

Знайди когось, хто любить тебе так сильно, як Емі любить ламати бадніків у цей День Святого Валентина!

Офіційний аккаунт їжака Соніка у X (Twitter)

І знаєте, в цьому дійсно є сенс! Ми також вам всім бажаємо знайти когось, хто буде вас любити так само, як ЗСУ люблять навалювати русні! З Днем Святого Валентина вас!


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!