Кадри Sonic Frontiers із 2021 року випадково злили в мережу

Отакої! Ми вперше побачили ранні та ніколи не бачені кадри із гри Sonic Frontiers завдяки відео, яке просочилося у твітер із нині видаленого облікового запису. Відео в основному було зосереджено на геть іншій грі, але деяка його частина була власне присвячена Sonic Frontiers. І це те, що нас й цікавить зараз.

Кадри демонструють деякі цікаві деталі, у тому числі більший за розміром острів Кроноса, який, здається, пов’язаний із островами Рея та Ураноса. Також там є інший міні-бос Caterpillar та Супер Сонік із значно ефектнішою трансформацією. І чомусь у Супер Соніка забагато його жовтої енергії, яка його оточує під час цієї форми. Схоже, що ці кадри були взяті із закритої зустрічі SEGA всередині компанії у 2021-му році. Тобто вони ніколи не були призначені для перегляду за межами компанії.

Нижче ви зможете побачити скріншоти у поганій якості із того злитого відео:

Насправді, досить цікаво подивитися на кадри ранніх етапів розробки Sonic Frontiers. Сподіваємось, що SEGA дозволить побачити більше матеріалів із попередніх етапів розробки гри в законний (та в якісніший) спосіб, а не завдяки зливу. Бо це 2021-ий рік – рік коли мала була б вийти ця гра, але в результаті реліз було перенесено. Від чого нам стає більш цікаво зрозуміти причини того, чому це було вирішено зробити. Бо хочте вірте, а хочте – ні, але нам дуже цікаво було б дізнатись про те, що це за така ідея була з таємничим голосом Емі в голові у Соніка та чому цю особливість вирішили в результаті вирізати із кінцевого продукту.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!