Торманн сказав кому належить таємничий “голос привида” у грі Sonic Frontiers

Англійський склад акторів озвучення для франшизи відеоігор по Їжаку Соніку повернеться в майбутній основній грі Sonic Frontiers, заявив Джастін Торманн із SEGA у етері пізно у четвер.

Торманн, відомий як спеціаліст по роботі із соціальними медіа у Sonic Official, нібито підтвердив, що англомовний акторський склад повторить їхні ролі для гри. А також він зробив висновок, що Емі Роуз була тим самим «таємничим голосом», що було показано в останньому трейлері до Sonic Frontiers.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

«Ми вже маємо Роджера у ролі Соніка, Коллін повернулася у ролі Тейлза… Сінді у ролі Емі, її голос це насправді той, який ви вже чули у трейлері. Майк Поллок повернувся, він все ще наш Еґмен».

– Джастін Торманн, спеціаліст по роботі із соціальними медіа у Sonic Official

Більша частина англійського акторського складу залишалася незмінною протягом останнього десятиліття, а актор Роджер Крейг Сміт очолював групу як голос синього їжака аж з 2010-го року.

Серед фанатів ходили чутки, що «таємничий голос» належав Емі Роуз після ряду повідомлень від японських фанатів та тексту субтитрів до цього трейлеру на офіційному YouTube-каналі Xbox, які свідчать саме про цю роль. Окрім цитати Тормана, SEGA офіційно ще не підтвердила цього у своєму прес-релізі.

Скріншот повторно завантаженого трейлера на канал Xbox, який прямо каже у субтитрах, що Емі Роуз це як раз той самий «таємничий голос».

Спеціаліст по роботі із соціальними медіа також додав, що маркетинг для Frontiers буде зростати аж до другої половини 2022-го року, допоки гра не наблизиться вже до виходу на свята того ж року.

До речі, радимо вам оцінити та послухати крутий ремікс мелодії “City Escape”, який опублікував офіційний канал по Їжаку Соніку.