SAGE 2023: Оголошено дату та логотип заходу

Вчора на офіційному твітер-акаунті заходу, який присвячений розробці фанатських ігор під назвою SAGE (Sonic Amateur Games Expo), було оголошено дату проведення. Воно відбудеться з 1-го по 8-ме вересня цього року. Разом із анонсом з’явилися також й логотип заходу від Pixy-Pie та коротка мелодія у інтро цього заходу від R3tron.

Мрії у Реальність… SAGE ’23 відбудеться з 1-го по 8-ме вересня! Щоб дізнатися більше, прочитайте решту теми!

– з офіційного акаунту SAGE у твітері

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Для тих, хто не в курсі, SAGE (Sonic Amateur Games Expo) – це захід, який є виставкою різноманітних робіт розробників ігор від любителів та фанатів. Зазвичай там демонструють різні фанатські ігри, і в особливості, фанатські ігри по Соніку. Зазвичай ці ігри є різними по жанру: від унікальних платформерів до хаків на існуючі ігри.

Виставки минулих років ви зможете знайти за цим посиланням.

Якщо ви бажаєте прийняти участь у цій виставці, то тут ви знайдете більше інструкцій та дедлайни по здачі ваших робіт.

Джерело: SAGExpo


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!