Нью-Йоук у Sonic Speed Simulator?!

На офіційному Roblox-сервері Sonic Speed Simulator сьогодні вже вийшло нове масштабне оновлення. У ньому з’явився четвертий світ з популярного мультсеріалу від Netflix — Нью-Йоук (New Yoke City) із Sonic Prime. Про це вчора заявили на останній трансляції Sonic Official.


Як відомо, у нас уже були “ньюйоуківський” Сонік, Тейлз Найн та Расті Роуз у рамках глобальної прем’єри першої серії цього серіалу. Однак у цьому оновленні, крім нового світу, до команди нарешті приєднався Ренегат Наклз (Renegade Knuckles). Також додали й різноманітні квести, які пов’язані з цим заходом.

Здається, нас таки готують до продовження серіалу Sonic Prime. А які ваші думки з цього приводу? Залишайте їх нижче під цією новиною в коментарях!


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!