Японське інтерв’ю з продюсером із SEGA розказало про “Sonic Prime”

Другий фільм про їжака Соніка нарешті збирається вийти на екрани кінотеатрів в Японії. Тому в країні піднявся ажіотаж, оскільки вони можуть побачити Соніка та Наклза в живих діях. В інтерв’ю з продюсером із SEGA обговорюється успіх першого фільму. Цікаво дуже тут те, що також тема зайшла про дату випуску серій майбутнього серіалу на NetflixSonic Prime.

Під час розмови з новинним веб-сайтом про медіа (і, випадково, службою бронювання квитків для кінотеатрів) Пія, продюсер із SEGA, що відповідальний за партнерство фільму кіношного Соніка із Paramount, Тору Накахара детально розповів про труднощі, пов’язані з перенесенням блакитної плями на екрани кінотеатрів.

Так коли буде Sonic Prime?

Хоча продюсер здебільшого розповідає про свою роботу разом із Paramount над фільмами про їжака Соніка, у статті зазначається, що, окрім випуску фільму “Їжак Сонік 2” у Японії, “з грудня [також] запланована повна CG-анімація під назвою “Sonic Prime“, що буде розповсюджуватися на Netflix, а взимку [також вийде] гра “Sonic Frontiers“.

Незрозуміло, чи ця подробиця надійшла безпосередньо від Накахари, чи ця дата стосується лише японського локалізованого випуску. Але ми вперше чуємо про дату виходу серіалу на Netflix, який вперше було оголошено в лютому 2021-го року. З тих пір ми бачили лише пару анімаційних кліпів із цього мультсеріалу та майже нічого іншого.

Ви можете поставитися до цієї інформації із сумнівами, оскільки це може бути висновком власне автора даної японської статті. Але той факт, що це пов’язано із офіційним інтерв’ю у продюсера, який стоїть за ключовими співпрацями у галузі медіа від SEGA, додає ваги деталям. Безсумнівно, ми дізнаємося більше незабаром, коли Netflix оголосить про це.

А що було ще цікавого в інтерв’ю?

У самому інтерв’ю Накахара розкрив цікаві подробиці про історію угоди з Paramount, яка призвела до розробки та випуску фільмів про їжака Соніка. Починаючи з каталізатора для укладення угоди, Накахара пояснив, що це багато в чому пов’язано з тим, що Соніка слід було представити новому поколінню фанатів.

У 2017-му році гра Sonic Mania стала хітом, і я отримав пропозицію зняти це як фільм. Люди, які раніше грали в цю гру, іншими словами, нинішнє покоління батьків і матерів, знають про Соніка, але незрозуміло, чи знають про Соніка їх діти.

— сказав Накахара (переклад від Google Translate).

“Тому, якби фільм знімався тут [в Японії], витрати на рекламу були б неймовірними на момент виходу гри. Я подумав, що зараз варто створити величезний стрибок під назвою “голлівудський фільм””. Саме це призвело до співпраці SEGA з Paramount, але, за словами продюсера, співпраця не завжди була простою, оскільки дві компанії часто конфліктували на початку процесу.

У той час були деякі голоси, які говорили:

“Є багато прикладів невдалих ігор, перетворених у фільми”
або
“Чи не збираються їх обдурити і просто забрати їхні гроші?”

Час прийняття нових викликів збігся з часом виробництва фільму, і в певному сенсі притаманні SEGA “роздуми щодо приймання нових викликів” пробудилися.

[Хоча спочатку ми сперечалися], зрештою SEGA змінила те, що потрібно було змінити, щоб залучити широке коло людей до перегляду фільму, а Paramount також проявила розуміння та повагу до відеоігор, тому це було добре. Ми змогли зібратися разом у потрібний час.

– додав Накахара.

Зрештою, спільна мета SEGA та Paramount створити щось для фанатів призвела до остаточного успіху проекту і Накахара неабияк говорить про те, що фан-база Соніка була ключовою в тому, щоб фільм став хітом.

У багатьох фанатів Соніка дуже гучні голоси. Коли я побачив твіти та дописи, я почав думати:

“Давайте послухаємо, що скажуть фанати”.

Це завдяки фанатам Соніка. Фанати Соніка малюють ілюстрації, створюють відео та є креативними.


Є багато людей, які є частиною команди, тому я багато прислухався до голосів фанатів, коли справа дійшла до написання сценарію та дизайну фільму, і коли фанати побачили це з точки зору режисури, вони були дуже вражені. Ми хотіли зробити фільм, яким могли б насолоджуватися навіть люди, які нічого не знають про Соніка, і, крім того, ми хотіли, щоб фанати могли насолоджуватися навіть найменшими деталями.

— сказав Накахара.

І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!