Результати дебюту Sonic Frontiers на GamesCom

Хоча Сонік не був хедлайнером презентації Gamescom Opening Night Live, але він був обіцяний та виконаний. Випуск гри запланований на 8-ме листопада для всіх основних платформ. Ви можете переглянути трейлер прямо зараз нижче:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Коротко про те, що показано в трейлері

У новому трейлері демонструються лінійні соніковські рівні, включаючи Green Hill, Sky Sanctuary та новий рівень зі звивистою дорогою у місті, а також два нових біоми відкритого світу: пустеля та тропічний пляж. Діалог від самого Соніка простий, але схоже на все, що новоспечена злодійка Сейдж задає лякаючий тон, оскільки Сонік не може з нею битися. Вона вважає Соніка загрозою і наказує йому залишити острови. Однак Сонік стикається з гігантською сферою, яка тримає в полоні Емі (і, ймовірно, інших його друзів).

У трейлері також розповідається про Коко – милих маленьких кам’яних створінь на острові, які можуть добряче позмагатися за кавайністю з Чао.

Бонус за передзамовлення та Denuvo

З’явилася ціла купа інформації про Sonic Frontiers, і це не лише те, що ми отримали в трейлері. Стало відомо про бонус для тих, хто зробив передзамовлення гри – “Adventurer’s Treasure Box” (Скриня зі скарбами шукача пригод). Воно буде доступно кожному, хто зробить попереднє замовлення. Перегляньте зображення нижче:

На додаток до цього, на сторінці гри у Steam було підтверджено, що гра використовуватиме сумнозвісне антипіратське програмне забезпечення Denuvo.

Нарешті, здається, що кожен, хто підпишеться на розсилку Sonic Frontiers, отримає коди для безкоштовного вмісту в грі. Ви можете зареєструватися тут.

Біг з’явиться у грі???

Зображення, що зроблене з цьогорічної події Gamescom у Німеччині, здається, підтверджує, що кіт Біг буде в Sonic Frontiers.

Твіт від @Bibouboul показує, як двоє відвідувачів шоу спостерігають сцену в грі з величезним персонажем поруч із Соніком, який, здається, тримає вудку в руці.

кіт Біг у Фронтайрс.
Вау.

— Bibs у твіттері (@Bibouboul) 25-го серпня, 2022 року

Розкрито історію, яка буде у грі

Офіційний акаунт Їжака Соніка у Твіттері опублікував нове коротке відео про Sonic Frontiers, яке містить подробиці історії у грі, а також нові ласі шматочки прогресу та трюків, які будуть представлені всюди!

Sonic Frontiers не схожа на жодну подорож, у якій Сонік був раніше. Перевірте, що вас чекає, коли вирушите на Острови Зорепаду!

– Офіційний акаунт Їжака Соніка у Твіттері (@sonic_hedgehog) 1-го вересня 2022 року

У цьому відео міститься безліч фактів, такі як:

  • Сонік розлучився зі своїми друзями Емі та Тейлзом у кіберпросторі. Він повинен знайти їх, розгадавши таємницю Островів Зорепаду;
  • Перший острів Зорепаду називається Кронос;
  • У гру можна грати «в порядку, який відповідає вашому стилю гри»;
  • Портальні шестерні, які дозволяють отримати доступ до рівнів кіберпростору, збираються шляхом перемог над босами;
  • Ключі від сховища, отримані через проходження завдань рівнів кіберпростору, дозволяють гравцеві збирати смарагди хаосу;
  • Атака, яка створює слід навколо ворогів, називається “Сайлуп” (Cyloop).

До випуску Sonic Frontiers залишилося трохи більше двох місяців, і ми, ймовірно, побачимо, що з’явиться ще більше ласих шматочків про гру. Слідкуйте за новинами, щоб отримати більше інформації!


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!