Витік інфи про Sonic Frontiers через мерч, потенційно підтверджені DLC та дата випуску

Що ж, ми маємо ще один витік інформації про Sonic Frontiers, цього разу через те, що, здається, є рекламною листівкою. Важко сказати, оскільки все написано китайською або японською мовою, а інструменти перекладу не дуже допомагають.

Як мінімум, на зображенні нижче можна побачити персонажів із гри у низькій якості. Сонік, Тейлз, Емі, Наклз та коко були представлені, і, здається, є два силуети зі знаками питання, які можуть вказувати на інших персонажів гри, які ще не були відкриті. Здається, воно схоже на щось по типу нагороди за щось.

Мерч має дату випуску 15-те листопада, що може вказувати на ймовірну дату випуску самої гри. Ігри по Соніку, зазвичай, виходять приблизно в цю пору року, тому це не буде особливо чимось дивним. У листівці також згадується про DLC, який є підтвердженням того, що у Sonic Frontiers вони будуть.

Переглянути листівку можна нижче:

Це зображення було взято з цього тайванського сайту, але наразі матеріал, схоже на все, видалено із-за того, що це витік.

До речі, нагадаємо, що гру Sonic Frontiers не буде відкладено попри те, що була потужна хвиля занепокоєння у фанатів Соніка.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!