Віспер отримала свій китайський новорічний образ у Sonic Forces: Speed Battle

Ми не часто повідомляємо про події, що відбуваються в мобільній грі Sonic Forces: Speed Battle, адже їх БАГАТО. Однак ця привернула нашу увагу.

Зараз триває внутрішньоігрова подія під назвою “Soldier of Fortune” (“Воїтелька удачі”), присвячений Китайському Новому року (його ще називають Місячним Новим роком). У ньому ми маємо можливість відкрити новий образ вовчиці із коміксів від IDW — Віспер.

Захід із Щасливиця Віспер (Lucky Whisper) триває по 3 лютого, і розблокувати її нескладно. Треба просто виконувати завдання, зібравши понад 300 карток за цей час. Замість звичного зависання у повітрі, ця Віспер має Золотий Буст (Golden Boost).

Зазвичай такі гості, як-от Пекмен чи Хелло Кітті, приєднуються до Sonic Dash, або ж інші соніковські персонажі отримують свої спеціальні варіанти під час подій у іграх Dash та Speed Battle. Тому це вперше, коли персонаж, що походить не з ігор по Соніку, отримує спеціальну версію. Сподіваємося, що цієї весни з’явиться образ Тенгл, присвячений до Дня посадки дерев.