Rotten Tomatoes TV показали новий кліп серіалу “Наклз”!

Залишилося менше 8-ми днів до прем’єри серіалу “Наклз“, але незважаючи на це, ми продовжуємо отримувати більше кадрів з нього. 18-го квітня Rotten Tomatoes TV поділилися новим кліпом із серіалу!

Увага, далі будуть спойлери!

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Кліп триває лише хвилину, але він вже дає загальне уявлення про серіал. В нових кадрах ми можемо побачити Медді, Соніка та Тейлза. Наклз тим часом тренує домашнього улюбленця сім’ї Вачовських, пса Оззі, щоб він міг стати воїном. Після завершення фільму Їжак Сонік 2, єхидна тільки починав пристосовуватися до нового життя на Землі, і новий кліп нам чітко показує, що у Наклза ще тривають зміни. Згодом він починає навчати колегу шерифа Тома ВачовськиВейда Віпла.

Не є виключенням те, що серіал може вплинути на події третього фільму про Соніка, який вийде вже 20-го грудня в цьому році. Тому, перед переглядом третьої частини, обов’язково перегляньте цей серіал!

Нагадуємо, що прем’єра серіалу “Наклз” відбудеться 26-го квітня на сервісі Paramount+!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!