Вийшов трейлер до серіалу “Наклз” від Paramount!

Незважаючи на те, що прем’єра мала відбутись під час Super Bowl, ми завчасно отримали трейлер серіалу “Наклз” та дату прем’єри! Серіал із шести епізодів буде доступний на Paramount+ 26-го квітня в США та Канаді, а 27-го квітня в інших регіонах, і “пізніше в цьому році” у Японії. Власне трейлер ви можете побачити внизу.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Спираючись на раніше відому інформацію про те, що Наклз має тренувати Вейда, серіал розповідає про неспокійну єхидну, який не може повністю позбутися своєї пристрасті бути воїном. В результаті єхидна відправиться у подорож з Вейдом, в якій буде протистояння байкерам, таємним агентам, божевільним винахідникам та навіть Дорітос.

Не дивно, що трейлер наповнений згадками та несподіваними появами: від раніше оприлюдненого капелюха Наклза із Sonic OVA до стійки, що обертається, до… Пачакамака, який працює в боулінгу? Що?

Серіал безсумнівно обіцяє бути сумішшю бойовика та дурненького й нешанобливого гумору, який подібний власне до перших двох фільмів про Соніка. Але Наклз Ідріса Ельби привносить інший дух у роль головного персонажа порівняно з Соніком Бена Шварца. Тим не менш, і Сонік, і Тейлз з’являться в серіалі, як і Медді Тіки Самптер. Немає згадок про те, що Роботнік Джима Керрі з’явиться у цьому серіалі, але його дух нависає над історією. Бо принаймні один антагоніст матиме зв’язок із Роботніком, можливо, до того ж, співробітник або постачальник.

Нарешті Paramount показали офіційний постер серіалу. Він не розповість вам про серіал, але якщо ви хочете детально ознайомитись із зшиванням рукавичок або просто хочете детально роздивитись гомілки Наклза, то сьогодні ваш день.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!