Stray Rats представила нову лінійку одягу по Sonic Adventure!

Компанія з виробництва одягу Stray Rats представила нову ексклюзивну лінійку одягу по Соніку, яка має стилістику часів ігор на консоль Sega Dreamcast!

Лінійка одягу, натхненна іграми Sonic Adventure та Sonic Adventure 2, вперше була показана в Instagram, а її дебют стався в Нью-Йорку завдяки незалежному магазину Happy99. Одяг можна придбати на офіційному сайті Stray Rats.

Ця маркетингова кампанія для запуску одягу завершилася дивовижним відео із Соніком з Sonic Adventure DX, у якому він показує нам кілька товарів Happy99 у стилі Dreamcast.

Під час презентації одягу магазин Happy99 був наповнений сувенірною продукцією із Соніком та різними прикрасами 90-х років. Фрагменти події були зняті користувачем wabbittwacksnyc у TikTok.

Щодо самого одягу, користувач соціальної мережі X (раніше Twitter) SonicStyleBlog побував на події та поділився фотографіями товарів. Шапки, сорочки та толстовки прикрашені культовими малюнками з Sonic Adventure.

Це вже не перша співпраця Stray Rats із SEGA. Раніше компанії працювали разом над створенням одягу, в основному натхненного ранніми 90-ми. Будемо сподіватися, що партнерство між SEGA та Stray Rats й надалі розвиватиметься!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!