Серіал “Наклз” отримав статус “сертифікований свіжий” на Rotten Tomatoes!

Новий серіал “Наклз” від Paramount Pictures, який прагне зробити успіхи в проєктах по кіновсесвіту їжака Соніка, отримав найвищі оцінки у кінофраншизі синього їжака та статус “сертифікований свіжий” на Rotten Tomatoes. Але не обійшлося без нюансів.

Наразі серіал має менше відгуків, ніж у фільмах про Соніка. Крім того, серіал “Наклз” зараз перебуває на межі статусу “сертифікований свіжий” з рейтингом 72% як в критиків, так і в глядачів.

Також Rotten Tomatoes поділилися невеликим оглядом на серіал:

Дует єхидни Ідріса Ельби та збентеженого Адама Пеллі робить серіал “Наклз” цікавим для більш ширшої аудиторії, а не лише для молодих глядачів, але він також успішно впорався як легка розвага для сімейного перегляду.

– огляд від Rotten Tomatoes

Ви можете переглянути сторінку серіалу “Наклз” на сайті Rotten Tomatoes тут.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!