Показали обкладинку для 70-го випуску коміксу Їжак Сонік від IDW!

Синопсис та обкладинка для наступного 70-го випуску коміксу від IDW Їжак Сонік вже потрапили в мережу. На обкладинці з’явився новий персонаж-меха!

У майбутньому випуску Сонік розпоряджається своїм Екстрим Гіром з гри Sonic Riders. В цій пригоді раптово з’являється новий таємничий гонщик – Фантом Райдер, який планує влаштувати шоу герою.

Нижче ви можете переглянути обкладинку RI без логотипу, якою поділилася художниця IDW Наталі Фурдрейн:

“Версія моєї обкладинки №70 без логотипу! Це Сонік і…!?”, – дражнить Фурдрейн, додаючи – “Хто це?! І що головніше, чи це є велике балакуюче яйце?”. Художники Аарон Хаммерстром та Мін Хо Кім додали, що вони, можливо, також причетні до дизайну нового персонажа.

З поверненням, фанати перегонів! Двигуни Екстрим Гірів гудуть, коли ми готуємося до другого етапу Clean Sweepstakes! Але на трасі драма! Оскільки Тейлз та Емі вирушають розслідувати власну таємницю, лише Соніку залишається відповісти на питання, хто такий Фантом Райдер?!

– синопсис до 70-го випуску коміксу Їжак Сонік від IDW

Нижче обкладинка з логотипом, яку злили в мережу трохи раніше:

Комікс буде доступним у продажу з 19-го червня 2024 року за ціною 156 ₴ (3,99 $).

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!