Sonic Channel. Команда Хаотікс відпочиває серед вишневого цвіту

Весна нарешті настала, і якщо ви зараз знаходитесь в Японії, це ідеальний час, щоб насолодитися розквітаючою сакурою. У новому арті від Sonic Channel зображено Вектора, Еспіо та Чармі, які обідають під деревом японської вишні.

Під вишневими деревами, детективне агентство Хаотікс розкладає свої коробочки з бенто та насолоджується вечіркою, де можна спостерігати за вишневим цвітом. Вектор насолоджується пелюстками вишні, смакуючи суші у формі квіток, тоді як Еспіо, з данго в руці, не може стримати посмішки.

SEGA Japan описує зображення

Згідно з корейським аккаунтом SEGA у Facebook, малюнок вперше було показано на нещодавній корейській фан-зустрічі. Тому деякі фанати ще тоді отримали шанс насолодитися цим чудовим артом.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!