IDW випустить адаптацію по Sonic Prime!

Після виходу коміксів по класичним та сучасним іграм про Соніка, а також по фільмам, IDW тепер звернула увагу на серіал Sonic Prime. На новій сторінці в Amazon стало відомо, що 19-го листопада цього року вийде “Їжак Сонік: Сонік Прайм, Том 1”. Зазначається, що ця адаптація серіалу складатиметься зі 144 сторінок та охоплюватиме перші два епізоди шоу серіалу.

Над цим проєктом працює Гайден Робел – автор, який керує проєктами онлайн-платформи коміксів Tapas. Незрозуміло, який формат матиме ця адаптація, враховуючи те, що IDW історично не дуже відомі з публікаціями “кіно-коміксів” чи чимось подібним.

Трохи дивно, що перший том буде охоплювати лише перші два епізоди серіалу. Якщо ця адаптація продовжиться після виходу першого тому, наступні, ймовірно, будуть трохи більшими.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!