Вийшов новий тизер до серіалу “Наклз”!

Компанія Paramount Pictures випустила новий тизер, який рекламує майбутній серіал “Наклз” для потокового сервісу Paramount+. У тизері ми могли помітити Соніка, Тейлза, Вейда та нових ворогів. І все це було описано слоганом “Божевілля починається”. І відтепер завдяки цьому тизеру ми також знаємо, що серіал з’явиться вже 26-го квітня.

У короткому 20-секундному відео багато чого відбувається: це як і бійка у боулінгу, так і тренування заступника шерифа “Грін Гіллс” у найбільш “наклзівський” спосіб. Також видно як червоний єхидна у тизері схопив пару кілець у самому кінці. Чи означає це, що у серіалі можливо будуть подорожі між світами? Або ж це буде використано як звичайне підсилення для Наклза? Ми ще це побачимо.

А ви що думаєте? Розкажіть нам про це у розділі коментарів!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!