Дуже скоро стартує спеціальна колаборація їжака Соніка та Ragnarok!

Наближається ще одна цікава колаборація Соніка з іншою грою. Цього разу гравці корейської рольової гри під назвою Ragnarok Online відправляться у пригоду разом із синьою блискавкою та його друзями. Розробник гри Gravity анонсував, що спеціальна подія, яка присвячена цій колаборації, розпочнеться з 26-го березня та закінчиться 23-го квітня.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Під час події буде доступне спеціальне підземелля, яке включатиме унікальних ворогів, які виглядатимуть як доктор Еґґмен. Меморіальне підземелля “Секретна база доктора Еґґмена” буде доступною всередині Пронтери, де вам потрібно буде досягти рівня 100 або вище для того, щоб ви повністю могли насолодитися локацією. Після завершення з’явиться спеціальне НПС обміну, з яким ви зможете обмінятись зібраними предметами на особливі винагороди. Цим НПС буде ніхто інший, як сам єхидна Наклз.

Коли ви пройдете меморіальне підземелля вперше, ви отримаєте два спеціальні предмети, які можна буде обміняти з Наклзом: предмет “Закладка” та предмет “Картка для читання”. Ви також зможете зібрати кільця в підземеллі, які являються спеціальною валютою для обміну, і які допоможуть вам купити корисні одноразові предмети. Пропоновані призи варіюються між міні-костюмами персонажів (які також мають свої бонуси), маскою доктора Еґґмена та яйцем Чао, яке можна буде використовувати як домашнього улюбленця.

Що ще буде доступним у цій події?

Окрім цього, у колаборації також є й елементи мікротранзакцій. За валюту KP ви можете придбати спеціальні клунки, які включають у себе значок Соніка та ексклюзивні костюми у вигляді Супер Соніка та купку Смарагдів хаосу.

Тільки погляньте на ці спрайти деяких роботів нижче. Вам доведеться натрапити на доктора Еґґмена, Метал Соніка та на роботів, які моторошним чином мають обличчя злого генія.

Також ви можете побачити деякі костюми після розблокування клунку:

Повну інформацію про кампанію ви можете знайти на зображеннях нижче:

Або ж ви можете відвідати офіційний веб-сайт Ragnarok Online, щоб отримати повний огляд цієї події. А також знайдете там поради щодо того, як пограти у цю гру та як завантажити клієнт цієї гри.

Цікаво, а ви чули взагалі раніше про гру Ragnarok? Не хочете спробувати пограти її, отримавши ці предмети із колаборації з Соніком? Нам цікаво буде почути та побачити це! Якщо вже спробували, то дайте нам про це знати нижче у секції коментарів!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!