Paramount опублікувала нові скріншоти серіалу “Наклз”

Компанія Paramount Pictures оновила свій медіа-портал новими скріншотами майбутнього серіалу “Наклз“, який має вийти на стрімінговому сервісі Paramount+ вже 26-го квітня. Вони показують кілька ключових фрагментів серіалу з шести епізодів. На зображеннях також з’явилися Сонік, Медді Вачовські та дивний персонаж, якому, здається, дуже подобається грати в боулінг.

Вся галерея скріншотів доступна нижче, але ми вирішили виділити деякі цікаві зображення. Увага: можливі візуальні спойлери!

Галерея зображень. Увага спойлери!

Наклз сидить на троні із інструментів у будинку Тома та Медді Вачовскі. Цікава деталь, що трон по більшій частині зроблений зі списів, лопат та іншої холодної зброї. Схоже, це натяк на його минуле у племені ехидн.

В шоу будуть невеликі появи Соніка, Тейлза та інших персонажів з фільмів. Основна увага приділяється Наклзу, який тим часом намагається зрозуміти концепцію VR.

Наклз об’єднується з поліцейським міста Грін ГіллсВейдом Уіплом. Чого вони це зробили, вірогідно ми дізнаємось це у першому епізоді. У результаті це може привести до того, що Наклз вирішить навчити Вейда стати могутнім воїном. І ми зможемо побачити Вейда, який летить через пагорби, сидячи на єхидні.

У якийсь момент з’являються агенти організації З.О.Н.Д. (G.U.N.), і ми бачимо, як вони успішно схопили єхидну. Чи зможе Наклз втекти сам, чи йому прийдуть на допомогу друзі?

Далі ми бачимо Вейда у костюмі Наклза біжить по сцені, схожою на рівень з класичної гри про їжака Соніка (якщо бути точним, це Острів Янгола). Він на ниточках, як Піноккіо, тож він або в якійсь театральній виставі, або це якийсь дивний сон. 

Як ми бачили в багатьох відео-фрагментах, шоу значною мірою спирається на тему боулінгу. В місцевому провулку відбувається якийсь великий турнір. У якийсь момент під час боулінгу починається хаос, що призводить до епічної битви.

Ви можете ознайомитись з повною галереєю зображень нижче:

Наклз” виходить на Paramount+ 26-го квітня. Переконайтеся що ви підписані на послугу, щоб не пропустити!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!