Гра Sonic Frontiers отримала нагороду “Excellence Award” на TGS 2023!

21-го вересня 2023-го року на Tokyo Game Show 2023 гра Sonic Frontiers отримала нагороду “Excellence Award” у категорії щорічних робіт. Мета нагороди – визнати найкращі ігри від японських розробників, що і сталось з синім їжаком в 2022-му році. Sonic Frontiers номінували ще в липні 2023-го року разом з Sonic Origins Plus.

У Sonic Frontiers їжак Сонік зіткнувся з новими ворогами на Островах Зорепаду, де він рятував друзів та світ від нової загрози. Гра була добре сприйнята критиками та високо оцінена фанатами під час її виходу. Протягом останніх кількох місяців Sonic Team працювала над безкоштовними оновленнями для гри, представляючи виправлення помилок та новий додатковий контент.

В соціальних мережах SEGA поділилися фотографіями режисера гри Моріо Кішімото, на яких він приймає нагороду. Їх ви можете переглянути нижче:

Як можна побачити, Моріо виглядає щасливим! Враховуючи всю важку роботу, яку Кішімото та його команда вклали в цю гру (включно з безкоштовними оновленнями для неї), можна сказати, що це цілком заслужено. Sonic Frontiers змогла зробити Соніка більш популярним серед великого кола гравців. Ця гра завершила “темні часи” франшизи на додачу до фільмів від Paramount. Це суттєво вплинуло на якість наступних ігор та змінило стратегію у розвитку франшизи, розпочавши наразі цілу експансію SEGA на різні види медіа. Ми раніше не змогли написати про це новину, але вважаємо цю подію настільки важливою, що навіть зараз пишемо про це у 2024-му році. Вітаємо Моріо Кішімото та Sonic Team з цим великим досягненням!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!