Було знайдено нові скріншоти скасованої гри Sonic X-treme

В серпні 2023-го року було опубліковано скріншоти зі скасованої гри для консолі SEGA SaturnSonic X-treme. Вони були поширені у соціальних мережах завдяки офіційний команді SEGA Forever.

Згідно з постом від SEGA Forever, вони дійсно справжні. Оригінальні скріншоти гри були підготовлені для реклами та для публікацій в журналах. Відмітимо те, що ці скріншоти не є сканами.

Гра Sonic X-treme була невдалим платформером, який мав вийти на консолі SEGA Saturn в ті часи. Проєкт розробляв Технічний Інститут SEGA у США, оскільки на той час Sonic Team була зайнята над Nights into Dreams та іншими проєктами. Приймаючи до уваги цю інформацію, гра могла би бути хітом для Sega Saturn, якби вона була випущена.

На жаль, проєкт було скасовано через цілу низку проблем під час розробки гри. По-перше це було сильне перенапруження розробників, які намагалися вкластися у короткі терміни. І вже потім Юджі Нака відмовився використовувати двигун із Nights into Dreams від Sonic Team, що зрештою призвело до того, що проєкт було скасовано. Для Соніка перехід у 3D-простір був дійсно дуже складним.

На цих опублікованих скріншотах можна побачити кілька ворогів, які були заплановані у грі. Також можна побачити два певних рівня із використанням одного з нових прийомів Соніка під назвою Spin Slash. По всій місцевості рівня розкидані кільця, які натякають своєю присутністю на одну із ігрових механік, яка мала би бути у грі – можливість бігати по стінах.

Завжди приємно побачити високоякісний матеріал із архівів SEGA. А ще краще, коли це контент зі скасованих ігор по синьому їжаку. Ми цінуємо роботу SEGA Forever, які інформують фанатів про нові знахідки. Сподіваємося, що в майбутньому вони зможуть поділитися ще чимось дуже цікавим.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!