Сьогодні о 17:00 ми відкриваємо україномовний Discord-сервер!

Вітаємо! Вже сьогодні о 17:00 ми плануємо відкривати наш україномовний Discord-сервер! Це вже так близько! Не пропустіть цього, бо там ви знайдете багато можливостей як для самореалізації, так і знайдете когось щоб поспілкуватись українською мовою! Про деякі функції, які вже є на сервері, ми писали раніше у цій новині, тому повторюватись сильно не будемо. Чекаємо на вас!

Також окрім цього ми зараз оголошуємо набір людей на роль “Організатор Подій”! Ваша задача буде організовувати події на сервері та допомагати іншим людям організовувати її, розмовляючи про деталі з будь-яким її ініціатором у спеціальному чаті. Ми дуже хочемо щоб спільнота розвивалась. Тому треба щоб були люди, які зможуть допомогти відбутись різним подіям: як великим, так і малим. Події можуть бути різні: сумісний перегляд фільмів чи мультфільмів, навчання по малюванню чи створення чогось, або ж просто звичайні стріми по створенню проектів, тощо. Варіантів може бути безліч! І це те, що ми також хотіли б розвити у спільноті! Тому нам треба люди, які зможуть допомогти цьому відбутись. Чекаємо на твою ініціативу долучитись вже у чаті на сервері сьогодні!

Також хочемо вас зрання попередити, що на сервері увімкнутий найвищий рівень захисту в зв’язку із війною. Тому щоб було менше бажаючих нашкодити серверу, вам треба переконатись, що ви прив’язали свій номер телефону та підтвердили його у налаштуваннях самого Discord. Ми його звісно не побачимо. Бо Discord не дає такої можливості, але це досить добре обрізає можливості потенційним рейдерам нанести шкоду серверу.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!