В цю неділю у нас відбудеться розіграш гри Sonic Frontiers!

Вітаємо вас всіх! Це несподіванка, правда? Хто би міг подумати, що ми будемо розігрувати гру Sonic Frontiers? От і ми не знали навіть цього, але завдяки користувачу JorenGX це стало реальністю! Отже, давайте перейдемо до деталей.

Деталі розіграшу Sonic Frontiers

У цю неділю 16-го червня о 15:00 (сподіваємось що вимкнення світла та власне дії русні не завадять) ми плануємо розпочати аж декілька конкурсів на Discord-сервері української спільноти сонікофанів, на яких ви зможете прийняти участь та поборотись за те, щоб отримати собі копію гри Sonic Frontiers у вигляді ключа для Steam (ПК-версія, доступно лише для України по регіону).

Всі деталі ми наразі не можемо розкрити. Це робиться для того, щоб зберегти елемент сюрпризу для всіх інших. Якщо ви вважаєте чомусь, що можна було провести звичайну роздачу, то ні! Ми дійсно хотіли щоб тут вирішувала не просто удача, але й і ваші зусилля у тому, щоб отримати цю гру. Це буде чесно для вас усіх ніж у випадку сподівання лиш на одну вдачу. Тим паче сам процес буде достатньо цікавим, це уж точно!

Кожен конкурс буде мати певну максимальну кількість балів й переможцем буде той, хто набере їх найбільше. Усі деталі щодо проведення та зарахування балів ви дізнаєтесь під час самого розіграшу.

Щось ще?

Також під час розіграшу передбачено друге та третє місце, і це будуть подарункові сертефікати для Steam на 200 ₴ та 100 ₴ відповідно (доступно лише для України по регіону).

Також треба буде поширити цю новину про розіграш Sonic Frontiers в соцмережах у вигляді репосту чи посту, інакше ваша участь не буде зарахована у розіграші в неділю! Перевірка репосту відбудеться після того, як розіграш буде завершено. Окрім цього:

  • Мінімальна умова участі лише один репост чи пост на вашій сторінці в одній конкретній соцмережі
  • Можлививі варіанти, коли ви зможете репостити в інші соцмережі також. За це передбачено +5 балів за кожен репост чи пост у іншій соцмережі, починаючи з другого репосту. Це все ще має бути лиш один репост чи пост на соцмережу у вас на сторінці!
  • Використання додаткових аккаунтів заборонено! Вас за це виключать із розіграшу
  • Крайній строк коли ваш репост буде зарахований до участі в розіграші це 15-те червня о 20:01.

Дякуємо усіх, хто приймав участь в намаганні здогадатись що ж саме відбудеться 16-го червня. І вітаємо VG (+50 балів) з тим, що він здогадався. А також вітаємо Semka (+30 балів) та ZhenNexus (+30 балів) із тим, що ви були дуже близькі до істини у здогадках внаслідок процесу логічного мислення. Ви всі дуже й дуже великі молодці!

Ті, хто не зміг отримати бали за здогадку й можливо сумує щодо цього, то запевняємо вас – все добре. Ви ще можете відігратись під час конкурсів та набрати бали вже тоді!

Також під час конкурсу діє можливість прийняти участь БЕЗ мети отримання призу, якщо ви просто хочете провести добре час та розважитись. Але тоді вам треба буде нам про це повідомити зрання на сервері, щоб ми вжили заходів щодо того, щоб це не турбувало тих людей, які будуть розраховувати на отримання призу. Вимога щодо репосту не поширюється на тих, хто прийматиме участь без мети отримання призу.

До неділі та нехай прибудуть з вами кільця, їжаки!


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
2 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі