Скоро у нас відкриється україномовний Discord-сервер!

Нарешті після всього цього часу ми відкриваємо україномовний Discord-сервер! Навіть не віриться, що нарешті це станеться вже так скоро! 2-го березня 2024 року ви зможете доєднатись до сервера та допомогти спільноті стати ще більшою та потужнішою разом!

Що там можна буде робити?

На новому україномовному Discord-сервері ви зможете проводити свій час разом із такими ж однодумцями як і ви самі завдяки свіжим функціям самого Discord. І що є також важливим, ви зможете будувати потужну спільноту разом з нами! На сервері є тематичні форумні канали, які можна буде заповнити різними цікавинками, гайдами, і вашою творчістю, якщо ви митець. Ви навіть зможете шукати людей та робити колаборацію, якщо плануєте створювати україномовний контент по Соніку. Ми дійсно хочемо бачити як в майбутньому з’явиться більше україномовних творців по синьому їжаку, бо в українцях є дуже високий творчий потенціал.

Окрім всього цього ми вирішили докласти більше зусиль щоб допомогти україномовному вікі по Соніку зрости ще більше. Тому за вашим бажанням ви зможете доєднатись у команду вікі-лицарів на сервері! Там ви зможете спілкуватись один з одним щодо написання та правок, бачити поточні зміни на вікі та об’єднувати зусилля щодо збагачення інформаційної бази по Соніку українською мовою. Вікі дійсно потребує вашої допомоги у розвитку і саме ви можете допомогти тут!

Що буде з поточним багатонаціональним сервером?

Скріншот зі старого серверу на сторінці правил серверу із попередженням про не актуальні правила та необхідність оновлювати сервер.

Якщо ви хвилюєтесь щодо нашого поточного Discord-серверу, то ні – ми його не будемо видаляти. Бо це багатонаціональний сервер і, можливо, в майбутньому він ще засяє знов, якщо ми знов продовжимо створювати контент. Але цього разу вже англійською мовою.

Також всі ті, хто доєднались після 24-го лютого 2022 року до нашого існуючого серверу та чомусь залишили його по різним причинам, спостерігаючи деякі спірні та неактуальні моменти – то скоро буде той саме момент, коли ви зможете доєднатись вже до нового серверу. Бо ми навмисно не оновлювали поточний багатонаціональний сервер, бо як раз працювали над створенням нового попри всі життєві складності та війну, про що вже буде розказано якось окремо. Вибачте за ці незручності та за формування хибної думки про нас, якщо причина саме в цьому.

Що ж, очікуємо цієї дати! І знов таки… Аж не віриться… Що це вже буде так скоро! Зустрінемось 2-го березня на сервері!

До речі, щоб ви точно не забули – ми створили таймер до відкриття серверу! Перейти до нього ви можете за цим посиланням.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!