Вийшов короткий трейлер до прийдешнього оновлення Sonic Frontiers

SEGA випустила новий невеличкий трейлер прийдешнього третього оновлення для Sonic Frontiers у вигляді моушен-коміксу, який висвітлює певне продовження історії подій цієї гри від лиця друзів Соніка.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Назвою оновлення є «Останні горизонти» (Final Horizons). Вперше воно було анонсовано ще у минулому році як частина серії безкоштовних оновлень контенту та підтримка після запуску гри. Очікується, що тут ми зможемо пограти за Наклза, Тейлза та Емі Роуз окрім власне Соніка, де вони стикнуться з останнім випробуванням на Островах Зорепаду.

Оновлення Sonic Frontiers: The Final Horizon вийде 28-го вересня! Змініть свою існуючу історію та пограйте за Соніка, Тейлза, Наклза та Емі у цьому кульмінаційному безкоштовному оновленні Sonic Frontiers! Перегляньте цю анімовану прелюдію прямо зараз!

Перед останньою битвою на острові Уранос Сейдж переглядає різні малоймовірні комбінації сценаріїв серед мільйонів інших своїх симуляцій.

За допомогою Сейдж та доктора Еґґмена Сонік запускає цей новий план та бере на себе виклик перетворити Кібершкоду (Cyber Corruption) на щось величезне, раніше ще невикористане джерело енергії.

Тим часом Емі, Наклз та Тейлз намагаються зробити свій внесок й починають пошуки Смарагдів хаосу від лиця Соніка. Чи зможе їхня відвага змінити їх долю… ?

– офіційний опис трейлера прямо з офіційного веб-сайту їжака Соніка.

Цей трейлер чудово розповідає нам про конкретні випробування, з якими зіткнеться кожен персонаж: як фізично, так і розумово. І схоже на все, що там буде багато чого фантастичного з точки зору мистецтва. Тому будемо очікувати з нетерпінням на новий контент.

Особливо цікаво буде побачити нові ігрові механіки за всіх цих персонажів. А також нам цікаво, чи можна буде навіть також пограти за Сейдж чи доктора Еґґмена? 🙂 Бо поки це схоже на те, що скоріше хтось з друзів Соніка буде проходити всі ці події гри замість їжака із-за примітки в опису оновлення “різні малоймовірні комбінації сценаріїв”. Це дещо нагадує нам різницю у сюжеті між різними персонажами у грі Sonic Adventure. Що ж, очікуємо на вихід цього оновлення!

Sonic Frontiers: The Final Horizon вийде 28-го вересня цього року.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!