Плюшева Сейдж доступна для передзамовлення

Постачальники товарів для всіх ваших колекційних стендів на фестивалях по аніме Great Eastern Entertainment готують для нас плюшеву Сейдж. Вони вийшли на нові рубежі для того, щоб розширити свій постійно зростаючий список плюшевих персонажів. І скоро GEE випустять цю їжакокривдницю Сейдж у розмірі 20,32 сантиметрів (8 дюймів). Наразі ви можете передзамовити цю іграшку в США чи Канаді за ціною 846 ₴ (22,99 $). Очікується, що замовлення будуть готові до відправлення десь з вересня по жовтень цього року.

Вона не захоче з тобою розмовляти, наче як справжня Сейдж. Навіть не сподівайся.

У лінії плюшевих іграшок про антагоністів всесвіту Соніка Сейдж аж на 5,08 сантиметрів (2 дюйми) коротша ніж Інфініт чи Мефілес. Такі пропорції в стилі “чібі” та цей презирливий погляд дійсно коштує 135 жетонів пам’яті із гри Sonic Frontiers, що б ви там не казали.

Якщо ви являєтесь зацікавленим колекціонером, то радимо вам передзамовити цю плюшеву іграшку, оскільки ще не факт що GEE випустять додатковий тираж. Саме тому неможливо передбачити наскільки багато цих іграшок вийде у світ.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!