З’явилася плюшева іграшка лемура Тенгл від Great Eastern Entertainment

Лемур Тенгл приєднається до вовчиці Віспер в останній лінійці плюшевих іграшок від Great Eastern Entertainment. Та ходять чутки, що скоро до них приєднається ще один персонаж.

Лемур Тенгл із серії коміксів “Їжак Сонік” від видавництва IDW приєдналася до офіційної лінійки плюшевих іграшок по Соніку, про що підтвердили Great Eastern Entertainment у вівторок, а найближчими тижнями до них приєднається ще один новий персонаж.

Плюшеву Тенгл можна придбати в інтернет-магазині Great Eastern за 24 $ (~ 650 ₴). Згідно цього списку, плюшева іграшка заввишки у десять дюймів.

Також продавець натякнув на іншого персонажа, який може бути доданий до їхньої плюшевої лінійки по Соніку. Ходять чутки, що новим персонажем може бути ласка, що відомий як Фанг Снайпер. Виходячи з того, що дехто отримав цю іграшку, то це наряд чи вже секрет.

Нагадаємо вам, що останнім часом у колекцію плюшевих іграшок активно додають нових персонажів по Соніку. Great Eastern Entertaiment до цього вже зробили плюшеві іграшки Емерла, Мефілеса Темного та Вовчиці Віспер.