Наступного року компанія KessCo випустить нові іграшки по Соніку!

Провідна компанія з виробництва іграшок та інших типів ігор KessCo (скорочено Kess), яка працює з 2016-го року, оголосила про нове ліцензійне партнерство з SEGA of America та франшизою Sonic the Hedgehog. Ця подія знаменує собою першу національну ліцензійну угоду KessCo з SEGA of America, що дає зелене світло для виробництва настільних та карткових ігор. Також це стосується й предметів для ігор на свіжому повітрі із соніковською тематикою. І все це буде у 2024-му році!

Як пристрасний фанат Соніка, я надзвичайно радий та пишаюся тим, що можу оголосити про нашу нову ліцензійну угоду з SEGA of America. Наші клієнти просять у нас продукцію під брендом Соніка вже роками і ми з нетерпінням чекаємо можливості вперше запровадити ліцензування для нашого популярного асортименту для ігор на свіжому повітрі.

– генеральний директор KessCo, Алекс Кесслер

З моменту свого створення KessCo була елітною інноваційною індустрією іграшок, представляючи власні успішні продукти. Завдяки цьому партнерству компанія планує розширити свої зусилля з ліцензування, а Сонік стане її найвідомішою угодою із франшизою відеоігор на сьогоднішній день.

Ми дуже раді можливості співпрацювати з Kess щоб відправити на ринок новий асортимент ігор про Соніка та ігор на свіжому повітрі. Люди в Kess відчувають таку велику пристрасть до франшизи Соніка та її відеоігор, що вони є і справді ідеальними партнерами, які задовольнять попит як звичайних, так і запеклих фанатів.

– заступник директора з ліцензування SEGA of America, Майкл Сіснерос

SEGA також представить свої пропозиції на виставці Licensing Expo з 13-го по 15-те червня 2023-го року на 226-му виставковому стенді Behance (Booth O226).

Розташована в Лос-Анджелесі компанія KessCo прагне оновлювати індустрію іграшок, головоломок та ігор за допомогою різноманітного асортименту продукції. Приділяючи значну увагу тенденціям поп-культури, компанія пропонує цілий ряд продуктів: бестселерну іграшку Ice Hoop, активно-імпульсні іграшки для дітей, безнадійні головоломки для дорослих, а також відділ із настільних ігор по таким популярним франшизам як Mega Man та Contra.

Починаючи з 2019-го року поява Соніка в настільних іграх процвітала, задовольняючи попит як дітей, так і фанатів. Це була Sonic the Hedgehog: Crash Course у 2018-му році, що продавалась у IDW. І наразі останньою настолкою є недавня “Chaos Control Game”, яку продає Lisciani в Італії. 

Оскільки компанія KessCo обслуговує таку широку аудиторію, то важко сказати чи сподіваються вони зосередитися на молодих, старих чи зразу одразу обох типах споживачів. Але якщо ви прагнете повернути Соніка в настільні ігри, то схоже наступний рік буде багатообіцяючим!

Джерело: Sonic City


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!