F4F може почати створювати фігурку Саллі Акорн

Пройшло вже понад п’ять років відтоді, як вона востаннє з’явилася в коміксах по Соніку. Принцеса Саллі Акорн можливо зможе спробувати себе у продажах через виробника високоякісних предметів колекціонування First4Figures.

Якщо що, то First4Figures – це виробники фігурок по відеоіграм та аніме.

F4F наразі проводить опитування, в якому запитують свою спільноту, чи передзамовлять вони фігурку Саллі Акорн. Це щотижневе опитування під назвою «Спокуси четверга», в якому F4F перевіряє інтерес спільноти до різних персонажів. Хоча результати опитування не гарантують створення фігурки, але F4F принаймні спробує щось зробити про цього персонажа, якщо фідбек буде великим.

На момент написання цієї статті за “Так” віддали 73% голосів. Опитування триватиме до середи, хоча учасникам потрібно буде приєднатися до спільноти F4F у Facebook, щоб проголосувати.

Цього достатньо, щоб переконати F4F зробити фігурку Саллі. За словами Яна Флінна, який вже давно докладає зусиль, щоб повернути її (та інших Борців за свободу) знов у франшизу, створення фігурки мало б велике значення для персонажа.

“Не проспіть це. Саллі має велику честь бути обраною для опитування. ГОЛОСУЙТЕ.”

Ян Флінн на своєму твіттер-аккаунті.

Очікуємо результатів у четвер!

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!