First4Figures натякнули на нову статуетку Соніка ери Dreamcast

Виробник статуеток для популярної культури First4Figures анонсував абсолютно новий продукт по всесвіту Їжака Соніка, що має вийти у 2023-му році. Але, на відміну від попередніх випусків «діорами» та окремих стандартних персонажів, ця остання статуетка зроблена трохи у ретро стилі, пропонуючи PVC-ілюстрацію класичної обкладинки до гри Sonic Adventure. Схоже на те, що вони зроблять ту саму всім відому позу!

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

На жаль, все, що у нас є – це твіт вище. Ви можете побачити на увесь екран зубасту посмішку Соніка часів Sega Dreamcast, а також деякі текстури, які сходяться з тими, що були власне у грі на релізі. Якість самого зображення залишає бажати кращого, але ми припускаємо, що це зроблено навмисно для того, щоб під час офіційного анонсу ми могли згадати це зображення, побачивши вже більш якісну версію.

А ви б хотіли собі таку статуетку їжака Соніка Dreamcast-ери? Дайте нам знати в коментарях нижче. Ви також можете перейти за посиланням у твіті, який ми вставили вище, якщо зацікавлені придбати це.

Також нагадаємо, що було презентовано нову лінійку фігурок від JAKKS Pacific.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

5 2 голосів
Рейтинг статті
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі