Sonic Channel. Червневі тла з надшвидким їжаком Соніком!

Дизайнер Sonic Team Томоко Хаяне опублікував свіженькі тла для Sonic Channel. І ви, ймовірно, не дуже здивуєтесь, якщо дізнались, що цього місяця в центрі уваги вже сам синій герой – їжак Сонік!

Талісман SEGA святкує свій день народження 23-го червня, тому це і є причина того, чому цього місяця вийшло тло із Соніком. На них їжак виглядає дуже й дуже енергійним!

Цього разу Сонік виглядає так, ніби оговтується після раптового нападу, але водночас, і ніби кидає собі виклик. Його безстрашна посмішка – це круто! Це [напроти нього] наш заклятий ворог доктор Еґґмен?

……Ну, це те, що я собі уявляю.

Від першої появи [у грі] “Sonic the Hedgehog” й до останньої гри Сонік знову і знову відчайдушно рятував світ, як на цій ілюстрації. Навіть у ситуаціях, коли багато людей би впали у відчай.

Сонік насолоджується навіть щіпкою як “пригодою” і долає це все завдяки позитивному мисленню. Непохитна впевненість можлива лише тоді, коли у вас є можливість її підкріпити! Навіть у момент безвихідної ситуації якщо ви бачите цю безстрашну посмішку – із Соніком буде все добре! Я гадаю.

-Томоко Хаяне, дизайнер Sonic Team (використано машинний переклад з японської мови, можливі неточності чи помилки)

Джерело: Sonic Channel


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!