SEGA випускає вафельницю із зображенням Соніка на широкий загал

SEGA нарешті почала пропонувати свою мініатюрну вафельницю із Соніком вже й великим роздрібним продавцям. Нагадаємо вам, що цієї весни вони випустили її ексклюзивно лише для ресторанів “Dave & Busters” як приз. 

Кухонний прилад із тематикою Соніка виробляється компанією Uncanny Brands та доступний для покупки на їх веб-сайті. Також це можна придбати на сайтах Target, Amazon та на інших сайтах великих роздрібних продавців приблизно за 1030 ₴ (27,99 $). 

Цей пристрій для приготування не лише вкрито тематичними зображеннями по всесвіту Соніка, але також на кожній вафлі буде зображено власне обличчя Соніка. Воно подібне до тих, які ви могли бачити в іграх біля рахунку життів їжака. Тож тепер ви точно зможете підрахувати кількість своїх життів вафлями! 🙂

Нижче ви можете подивитись як усе це виглядає:

Якщо вірити SEGA, то вафельниця проклала свій шлях до роздрібних продавців завдяки тому, що фанати дуже добре оцінили її під час першої появи спеціально для “Dave & Busters“.

Коли ми вперше співпрацювали з Uncanny Brands щоб представити вафельницю “Їжак Сонік” у Dave & Busters, ми побачили такий позитивний відгук від фанатів, що нам дуже хотілося випустити міні-опцію для покупки у великих роздрібних торгових мережах. І ми не можемо дочекатися на те, щоб побачити сніданкові витвори по Соніку, які створені цими вафельницями.

– фахівець з ліцензування від SEGA, Майда Чан

Це не перший випадок, коли люди мали можливість наклеїти обличчя Соніка на сніданок, оскільки кілька років тому існував тостер з брендом Соніка. Цікаво, чи будуть ще колись й форми для кексів у формі голови Соніка у продажі? Бо хочеться якось навіть побачити й паски у формі голови Соніка з синьою глазур’ю та синьою й білою посипкою у формі блискавок. Ех, мрії солодкі

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!