Обкладинки Sonic Origins Plus для різних регіонів вже розкрили

Баннер для новини про обкладинки для origin+

Ми маємо кілька фото фізичного видання Sonic Origins Plus у їхній графіці для передзамовлення. Але нещодавно офіційний твіттер-аккаунт Їжака Соніка опублікував фото обкладинки гри у трьох регіональних варіантах.

Представляючи малюнок від Марка Хьюза, який не лише віддає шану стилю регіону, проте також посилається на іншу гру в колекції. Наприклад, обкладинка в Північній Америці матиме чорно-білі шахи, що ассоціюються з грою Їжак Сонік 2 для Mega Drive. Європейська походить на обкладинку першого Їжака Соніка для Mega Drive з білим фоном та ескізами. А ось японська версія вже з кольоровими геометричними вибухами, що відсилається на всі японські обкладинки, проте воно більше схоже на обкладинку Їжак Сонік 3 для Mega Drive.
На обкладинках навіть картриджі в руках у Наклза різні:

Тут також присутні й референси на появу кожного персонажа.
Наприклад, Сонік з’явився на Mega Drive, Тейлз у грі Сонік 2 на Game Gear, Наклз у грі Сонік 3 та Наклз на Mega Drive, а Емі — у грі Sonic CD.

Джерело: Sonic Stadium, Twitter


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!