Цієї осені розпочнеться світове турне Sonic Symphony

SEGA оприлюднила дати майбутнього світового турне Sonic Symphony. Шоу дебютує у Лондоні 16-го вересня в Барбікан-центрі, а потім 30-го вересня воно відбудеться у Лос-Анджелесі в театрі “Долбі”. Подальші сеанси будуть оголошені в майбутньому, а світове турне триватиме аж до 2024-го року.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Наразі всі квитки продані на цей концерт. Але не хвилюйтесь, це все таки світове турне і скоро мають бути відомі інші міста в яких відбудеться цей концерт. І тоді ви зможете придбати квитки, якщо ви не змогли зробити цього раніше.

Десь місяць тому, коли ця новина вийшла, можна було передзамовити квитки на день раніше, підписавшись на розсилку новин від SEGA на сайті цієї події. Тому скоріше за все, коли буде відомо за наступні міста у світовому турне, передзамовлення квитків відновиться для тих, хто підписався на розсилку.

Sonic Symphony — це захоплюючий живий досвід, який відзначає понад три десятиліття музики культового талісмана SEGA. Починаючи від класичних 8-бітних й 16-бітних мелодій та закінчуючи рок-музикою й електронною танювальною музикою, цей концерт відправить вас у музичну подорож барвистим світом їжака Соніка.

Знову переживіть свої улюблені моменти із ігор по Соніку, які ожили у симфонічному оркестрі. Sonic Symphony стане приголомшливою даниною поваги музиці, яка визначила цілі покоління геймерів: як старих, так і нових.

Не пропустіть свій шанс відчути звучання Соніка як ніколи раніше!

– з офіційного сайту Sonic Symphony

Симфонія включатиме широкий спектр пісень з усієї 30-річної історії Соніка, включаючи симфонічні інтерпретації класичних 8-бітних та 16-бітних треків, електронну танцювальну музику (EDM) та рок-музику. У прес-релізі лише підтверджується те, що рок-музику гратиме “рок-група”. Скоріше за все це будуть деякі моменти концерту, на яких як раз будуть виступати ці самі спеціально запрошені зірки, про яких вже буде відомо пізніше. Наразі точно не відомо, які пісні будуть представлені на цьому концерті, хоча, ймовірно, у ньому буде багато добірок з оригінального концерту 2021-го року.

Справляє подію SEGA, soundtrec та SOHO Live, а презентує це MGP Live.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!