Сонік знову повернувся у Minecraft як текстур-пак!

Найшвидший куб на світі повернувся та нарешті отримав велике число друзів та ворогів у Minecraft, а разом з цим й цілий арсенал креативності та можливостей взаємодіяти зі світом.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Після того, як тільки було помічено текстур-пак в Marketplace API, творці цього текстур-паку Gamemode One майже одразу офіційно опублікували Sonic Texture Pack для Minecraft Bedrock Edition. Воно зараз доступне за 990 майнкойнів на Minecraft Marketplace. Майнкойни – це валюта внутрішньоігрового магазину, у гривнях на даний момент воно буде коштувати приблизно 153 ₴)

А що тут є такого цікавого?

Цей пакунок містить широкий набір скінів для блоків та змінені моделі істот із Minecraft: починаючи антропоморфними мешканцями й чао, та завершуючи маленькими тваринками й безліччю бадніків у вигляді добрих та злих мобів відповідно.

Цей текстур-пак опублікували Gamemode One – студія, яка спеціалізується на створенні контенту для Minecraft Marketplace. Вони спеціалізуються на створенні як ліцензійних, так й оригінальних проектів. В їх списку вже є публікації про всесвіт Автара від Nickelodeon, всесвіт Pac-Man та всесвіт Як приборкати дракона. В минулому вони також отримали ліцензію від Sega на створення офіційного DLC із Соніком для Minecraft в 2021-му році.

У новинному пості на офіційному сайті Minecraft було обіцяно, що Sonic Texture Pack буде мати унікальну анімацію, модифікації інвентарю та “певну яйцеподібну особу” серед скінів цього набору.

Сторінка у крамниці соніковського текстур-паку для Minecraft Bedrock Edition від Gamemode One українською мовою.
Сторінка у Minecraft Marketplace соніковського текстур-паку для Minecraft Bedrock Edition від Gamemode One українською мовою.

Було дуже весело адаптовувати найбільш іконічних бадніків Еґмена та соніковських істот, зберігаючи при цьому досвід майнкрафту. Це було досить складним завданням, але в результаті воно показало найкраще з обох ігор! Також було цікаво інтерпретувати соніковські зони як біоми майнкрафту. Бачити різноманітний світ, який взаємопов’язаний із цілою купою зон із Соніка – це дуже захоплююче!

– Скот Керслейк, Gamemode One
Демонстрація сторінки із грою Minecraft Bedrock Edition у Minecraft Launcher у день публікації соніковського ресурс-паку. Під блоком багряного кольору ви можете побачити зациклену анімацію Соніка з 3D-моделлю, яка була взята із DLC Соніка для Minecraft 2021-го року. А внизу по центру ви можете побачити власне новину про ресур-пак, яка була опублікована на офіційному сайті Minecraft.

Я б не сказав, що в наборі щось навмисно заховано, але я буду надзвичайно радий, якщо ви дослідите усі соніковські референси та нові ідеї, які були створені з любов’ю. Гравці повинні відчути глибоке занурення у всесвіт Соніка, залишаючись при цьому укоріненими до майнкрафту та його механіки. З цим паком ви зможете перетворити будь-яку майнкрафтівську пригоду на соніковський квест!

– Скот Керслейк, Gamemode One

Купити та завантажити цей ресурс-пак ви можете за цим посиланням, але для цього вам треба мати гру Minecraft Bedrock Edition.

До речі, а які ви знайшли цікавинки під час дослідження світу? Нам дуже буде цікаво дізнатись це у коментарях 🙂


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

5 2 голосів
Рейтинг статті
2 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі