Оновлення для Sonic P-06: Рівні для Сільвера та нові міні-касцени

Через шість років після випуску своєї першої демо-версії фанатський розробник ігор ChaosX випустив оновлення фанатського ремастера Sonic 2006 Unity, відомого як «Sonic P-06». Завдяки цьому новому оновленню гравці нарешті зможуть насолодитися проходженням всіх етапів їжачка Сільвера, а також деякими новими міні-катсценами та вдосконаленнями.

Це оновлення включає «повний випуск пробної кампанії Сільвера, що супроводжується пробними кампаніями Соніка та Шедоу з усіма видами покращень та вдосконалень». Він також містить усі етапи, які доступні в історіях Соніка, Шедоу та Сільвера. Тому ви зможете пограти в усе, що було випущено на сьогоднішній день в одному продукті.

Це оновлення давно назріло – з кожним випуском проект продовжує розвиватися майже в усіх відношеннях.

Сказати, що над цим випуском було важче працювати, ніж над попереднім – було б нічого не сказати. Тому від мене та від усіх, хто допомагав цьому релізу, ми сподіваємося, що вам сподобається цей новий випуск!

– написав ChaosX

Ви можете ознайомитись з трейлером фанатського проекту нижче.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Також ви можете завантажити гру, натиснувши на одну із кнопок внизу.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!