З’явився синопсис фільму “Їжак Сонік 3”?

Одна з публікацій голлівудського торгового журналу, схоже на все, розкрила подробиці сюжету майбутнього фільму “Їжак Сонік 3”. Продовження другого фільму вийде в кінотеатрах лише в грудні 2024-го року, але ми вже маємо деяке уявлення про те, що може статися та хто може бути залучений із персонажів в сюжеті.

До того ж, схоже, що існує деяка плутанина щодо достовірності опублікованого синопсису. Аккаунт у твіттері Tails Channel спілкувався з деякими джерелами, які стверджували про те, що заявлене у журналі від Production Weekly не узгоджується з поточним напрямком фільму. Тож поставтеся до деталей оригінальної статті з сумнівами, якщо ви ще цього не зробили.

Але мусимо вас попередити, що опублікована історія може містити потенційні спойлери до фільму “Їжак Сонік 3”. Хоча й ніхто із творчої команди чи із компанії Paramount ще не підтвердили цю інформацію, ви можете не читати це далі, оскільки наведені нижче деталі можуть виявитися правдивими.

Подробиці надійшли із професійного видання Production Weekly, що були помічені редакторами сайту Sonic Paradise, в останньому випуску якого (№1311 від 10-го серпня 2022 року) зазначено, що “Їжак Сонік 3” знаходиться в стані “активної розробки”. Також було опубліковано короткий опис сюжету фільму, ключові деталі якого наведені нижче (для зручності читання ми переписали текст із перекладу від Sonic Paradise):

Завдяки тому, що Сонік, Тейлз і Наклз перемогли Роботніка та його бадніків, містечко Green Hills було врятовано! Але це ще не кінець!

Команді доведеться зіткнутися з тим, що створив дідусь Роботніка – “Проект Шедоу”.

Коли смарагди хаосу було знищено [в “Їжак Сонік 2”], Роботнік отримав міні-смарагди та створив власну металеву версію Соніка, яка буде використана для того, щоб помститися синій плямі у дуже злісний спосіб!

Разом із Шедоу [Роботнік] спробує перемогти [Соніка] раз та назавжди.


Через міжвимірний портал з’явилися різні персонажі, серед яких Емі та Біг, щоб допомогти [Соніку].
Чи зможе команда перемогти Роботніка до того, як настане кінець світу?

Їжак Шедоу із фільму “Їжак Сонік”. Це фотошоп, а не справжнє зображення. Цього у фільмі не було і це не є кадром майбутнього фільму.

Ми вже знаємо завдяки сцені після титрів у фільмі “Їжак Сонік 2”, що їжак Шедоу з’явиться у третьому фільмі. І це перший раз, коли ми чуємо про появу Емі та Біга. А також про те, що звучить схожим на Метал Соніка.

Що ви думаєте про ці можливі сюжетні повороти? Дайте нам знати в розділі коментарів нижче!


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!