Оголошено книги по фільму “Їжак Сонік 2”

Минулого тижня Penguin Random House опублікувала кілька книг для майбутнього фільму “Їжак Сонік 2” від Paramount Pictures. (Примітка: Random House — американське книжкове видавництво, найбільше в світі видавництво книг у м’якій обкладинці.) Ось увесь асортимент:

Їжак Сонік 2: Офіційна кіноновелізація

Автор: Кіль Феглі

Синопсис: Треба бігти швидко! Їжак Сонік повертається на великий екран до нової захопливої пригоди.

Ця новелізація фільму переносить захопливу пригоду другого фільму про їжака Соніка на папір. Читайте разом із Соніком, Тейлзом та їхніми друзями про те, як вони борються з доктором Еґменом, щоб врятувати світ!

Випуск: 8 квітня 2022-го року

Їжак Сонік 2: Офіційна книга постерів

Автор: PENGUIN YOUNG READERS LICENSES

Синопсис: Найшвидший їжак у світі мчить назад на великі екрани у квітні 2022-го року

Сонік повернувся, і він не один! Офіційна книга постерів до фільму Їжак Сонік 2  містить 24 екшн-постери, на яких зображені Сонік та його друзі. 

Випуск: 1 березня 2022-го року

Згадаймо! Пробіжимося по моєму першому фільму

Автор: Джейк Блек

Синопсис: Треба бігти швидко! Їжак Сонік повертається на великий екран із новою захлопливою пригодою.

Цей збірник оповідань ідеально підходить для фанатів першого фільму про їжака Соніка, які хочуть знову відчути перший фільм перед переглядом продовження. Тут є стікери із зображеннями Соніка та його друзів! 

Випуск: 1 березня 2022-го року

Знайомтесь із моїми друзями! (І ворогами)

Автор: Чарлі Мун

Синопсис: Їжак Сонік повертається на великий екран у квітні 2022-го року!

Цей збірник оповідань ідеально підходить для молодих сонікофанатів, які хочуть дізнатися все про Соніка та його друзів, яких він завів на Землі! Включає у себе аркуш зі стікерами персонажів! 

Випуск: 1 березня 2022-го року

Їжак Сонік 2: Офіційна гра “Скажені слова” (Mad Libs) по фільму

Автор: Мікі Матеіс

Синопсис: Скажені Слова (Mad Libs) — це найкраща у світі гра в слова та веселий подарунок для тих, хто любить сміятися! Напишіть пропущені слова на кожній сторінці, щоб створити власні смішні історії про продовження фільму Соніка. Гра у “Скажені Слова” по фільму “Їжак Сонік 2” змусить вас сказати “Треба ПРИКМЕТНИК швидко!”

З 21-єю історією про Соніка, Тейлза, доктора Еґмена та інших друзів Соніка ви будете сміятися з неймовірною швидкістю. Грайте наодинці, в групі або в улюбленому магазині пончиків Тома. Скажені Слова — це веселе сімейне заняття, рекомендоване для дітей віком від 8 років.

Випуск: 1 березня 2022-го року