Sega вдруге стверджує, що Sonic Frontiers не буде відкладено

Після брифінгу за перший квартал фінансового року, який закінчується в березні 2023-го року, старший виконавчий віцепрезидент SEGASammy Коічі Фуказава та виконавчий віцепрезидент Макото Такахаші відповіли на запитання з низки тем.

Чи SEGA розглядає можливість відкласти випуск Sonic Frontiers, після відгуків гравців і преси, задля покращення гри?

– «Наразі ми не розглядаємо відкладення запуску. У спілкуванні з користувачами ми маємо намір показати ті частини, які можуть бути показані протягом розробки, а також вибудувати взаємозв’язок з фанатами», йдеться в офіційній перекладеній відповіді від SEGA. «Sonic IP — це основний продукт, який ми будемо продавати в довгостроковій перспективі, і ми продовжуватимемо зміцнювати його в наступному фінансовому році».

Сподівання через успішність фільму “Їжак Сонік 2”.

Керівники SEGASammy також відзначили, що вони очікують на те, що успіх фільму “Їжак Сонік 2” матиме прямий вплив на продажі Sonic Frontiers.

«Ми маємо великі сподівання на Sonic Frontiers, як на основну гру, що заплановано випустити цієї зими», — йдеться в їхній заяві.

Завдяки попередньому фільму повторні продажі ігор про Соніка зросли. Також вихід фільму позитивно вплинув на ліцензійний бізнес Соніка.

Цього разу очікується той самий ефект від фільму, але який став ще більшим хітом. І хоча ми прагнемо розширити Sonic IP, ми також й хочемо націлитися на переваги нової гри.

Це вже вдруге?

У червневому інтерв’ю VGC керівник Sonic Team Такаші Іізука вперше заявив, що не планується відкладення Sonic Frontiers після розкриття ігрового процесу.

Ми справді впевнені в результатах ігрових тестів, які отримуємо», — сказав Іізука в червні.

Багато людей кажуть, що їм було дуже весело, що їм дуже сподобалася гра.

Тож ми розуміємо, що багато людей дивляться відео в інтернеті та роблять припущення. Але ми відчуваємо впевненість, що базуються на результатах ігрових тестів цільової демографічної групи, які приходять і грають у гру від початку до кінця. Їм дійсно подобається гра, тож ми впевнені, що ми створюємо гру, яка принесе задоволення.

Тож якщо вся наша команда розробників захворіє на коронавірус, або їх усіх госпіталізують, або ж буде щось, що фактично завадить нам завершити гру вчасно – нам знадобиться більше часу.

Але зараз ми працюємо з нашою командою в Японії, яка дуже наполегливо працює над тим, щоб у ці свята люди могли купити гру, взяти її, забрати додому та отримати задоволення від неї.

Не забудьте про сьогоднішню подію Open Night Live від Gamescom! Детальніше у цій статті!


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!