Що приніс IGN Fan Fest 2022 сонікофанам?

На цифровій панелі, створеній компанією IGN в рамках трансляції “Fan Fest”, було представлено ряд акторів і членів знімальної групи, включаючи Бена Шварца, Коллін О’Шонессі та Джеймса Марсдена.

IGN Fan Fest — це “свято телебачення, фільмів, ігор та коміксів”. В попередньому Fan Fest’і вони оприлюднили ексклюзивний погляд на “Лігу Справедливості Зака ​​Снайдера“, “Deathloop” та “Невразливий“.

Постери!

Ми вже обговорювали цей постер у цій статті!
Новенький постер для IGN Fan Fest із зображенням Ice Cap.

Що представили на самому IGN Fan Fest?

На IGN Fan Fest (як написали вони на своєму сайті – це було “Питання та Відповідь”) та в самому описі вони зазначили:

Ми поспілкуємося з акторами серіалу Halo, поглянемо на Vikings: Valhalla, поговоримо про мультивсесвіт із зірками Everything Everywhere All At Once, познайомимося з Райаном Рейнольдсом та його новим фільмом “Проєкт Адам” і це лише верхівка айсберга. Ми зазирнемо в LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, поговоримо про монстрів з розробниками Nightingale та послухаємо ексклюзивний виступ акторів OXENFREE II: Lost Signals.

Але тут є згадка про Соніка! Значить, щось цікаве буде. Тому, фанати почали будувати надії на другий трейлер, наводячи аналогію з The Game Awards, але не склалося. Натомість ми отримали досить цікаві інтерв’ю та постери!

Інтерв’ю

Послухаємо Ідріса Ельбу, актора озвучки Наклза. І питання було таке:

“…Які особисті риси ви привнесли у Наклза?
Хм, особисті риси, які я намагався привнести, напевно, це почуття гумору. Він е-е, я, я відомий тим, що я веселий, але Наклз точно не такий. Тож, знаєте, під час запису я б просто привніс у нього деякі розбіжності в його характер, щоб він був такий, яким він не планувався. Може він не був задуманий щоб говорити смішні речі, але ми просто заохотимо його казати такі речі. Це б звучало смішно та так серйозно! Так, гм, є, наприклад, одна сцена, я не можу розказати вам багато про неї, але він говорить про морозиво! І він говорить про нього досить серйозно. У всякому разі, це були свого роду мої особисті риси, які я намагався привнести, тобто, гумор!”

– Ідріс Ельба в інтерв’ю на IGN Fan Fest

За ним же зразу з’явився й сам доктор Роботнік! Тобто, Джим Керрі:

“Що ж, у мене тут є запитання: *нерозбірливо* чому ви вважаєте, що доктор Еґмен підходить вам, у порівнянні з іншими безглуздими персонажами у вашій кар’єрі?”
Я вважаю, що Еґмен ідеально підходить для мене, тому що, я фахівець у відтворенні персонажів, сповнених ненависті до себе, і хто компенсує це покриттям повної впевненості та, навіть, виглядом переваги. І тому, коли я отримую цей поклик – я буду поруч.

Так, сер.
Я буду заважати поганим хлопцям кричати, коли їм заважають. Я буду заважати дітям сміятися, коли вони захочуть новий фільм з Джимом Керрі й почують Сонік 2 по телевізору. І коли люди їдять зроблений ними попкорн та гратимуть у відеоігри в колі друзів, яких вони знайшли в Інтернеті, я теж буду поруч.
Завіса!”

– Джим Кері в інтерв’ю на IGN Fan Fest

Не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!