Класік Сонік може залишитися у головній франшизі

Classic Sonic from Sonic Generations

У липні журнал Retro Gamer у 221-ому випуску взяв інтерв’ю у Такаші Ідзуки в честь 30-річчя Їжака Соніка, в якому він поділився своїми думками щодо майбутнього франшизи.

“Спочатку ми подумали про те, що класичний Cонік буде лише на 20-річчя проекту, але його зустріли з такими позитивними відгуками, що ми вирішили його залишити”, – розказує Ідзука. “Фактично, ми випустили Sonic Mania, що була сфокусованою на Класік Соніку у 2017 році. Класичний Сонік – це популярна ітерація, яка, сподіваємось, буде частиною майбутніх проектів.”

На жаль не ясно, чи відноситься це до можливих нових пригод Класік Соніка разом із Модерн Соніком, як це було у грі Sonic Forces та у Sonic Generations. Або це буде нова гра під назвою Sonic Origins, яку нам презентували на Sonic Central, що по суті буде компіляцією з 5 класичних ігор про синього їжака для нових фанатів. Чи може це просто звичайне додавання його як ігрового персонажа або DLC до інших ігор, наприклад Sonic Dash. Наразі нема жодних новин, які можуть уточнити нам те, де саме та як саме з’явиться ще Класік Сонік в наступних іграх.

0 0 голосів
Рейтинг статті
2 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі