Офіційно підтверджено, що “Сонік” прийме участь у параді до Дня Подяки

Синій їжак повернеться на парад до Дня Подяки від Мейсіс в 2021-ому році у вигляді повітряної кулі.

Після більш ніж півріччя з моменту його останньої появи, це офіційно: Їжак Сонік повернеться на парад Дня Подяки від Mейcіс.

Їжак Сонік був першим ігровим персонажем, що з’явився як повітряна куля у щорічному параді від Мейсіс у 1993-ому році.

Після деяких чуток з кінця вересня, які, здавалося б, натякали на повернення Соніка до параду, американський ретейлер підтвердив одному з блогерів із Tails Channel, що синій їжак точно злетить у небо Манхеттену. Згідно з офіційним веб-сайтом компанії, його поява буде офіційно відзначати 30-річчя самої франшизи.

Улюблена усіма блакитна блискавка повертається! Їжак Сонік, перший в історії персонаж відеоігор, що з’явився на параді до Дня Подяки від Mейcіс, знову пробіжить вулицями Нью-Йорка, щоб відсвяткувати 30-річчя своєї франшизи.

– Мейсіс

Повернення ознаменує дев’яту появу їжака на параді, починаючи з його першої появи у вигляді “сучасної версії Соніка” в 2013-ому році для просування гри Sonic Lost World та на 10-ліття дебюту цієї ж осучасненої версії синього їжака.

Його поява на параді у 1993-ому році набуло ганебності на довгі роки після інциденту, коли ліхтарний стовп розірвав повітряну кулю, поранивши поліцейського, що на той момент не перебував на службі, та 10-річну дівчинку. Обох тоді виписали в той же день без серйозних травм.

Незважаючи на те, що їжак повертався до наступних парадів аж до 1997-го року, згодом Сонік повернувся у своїй сучасній версії у 2011-ому, 2012-ому та 2013-ому роках.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Сонік вривається* назад у цьогорічний парад до Дня подяки від @Macys!
*сподіваємось, що не розривається (натяк на інцидент з ліхтарним стовпом)

– Офіційний твіттер аккаунт Їжака Соніка

Це оголошення підтвердило чутки про повітряну кулю Соніка, яка нібито будується в парадній студії в Нью-Йорку. Tails Channel звернулися до людини, яка завантажила коротке відео про це в Instagram, але на жаль вони не отримали відповіді.

Повернення Соніка на парад було викликане збудженням з боку фанатів та творчих людей із фанбази. Навіть актор озвучення Бен Шварц висловив свою радість з приводу повернення їжака на парад.

Я буду всередині цього потоку співати тему Green Hill Zone протягом усього параду.

– Бен Шварц

Це буде одна з багатьох подій цього року, на яких буде продемонстровано серію Їжака Соніка. Раніше в цьому ж році саундтрек Star Light Zone було вже представлено на церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор 2020-ого року в Токіо.

95-ий щорічний парад до Дня Подяки від Mейcіс відбудеться 25-ого листопада. Американські глядачі зможуть дивитися це на каналі NBC починаючи о 01:00 за Київським часом.