Sega опублікувала короткі кадри скіна Теріоса!

Відколи ми дізналися більше про Sonic X Shadow Generations у червні, ми знали про різні видання гри. Одне з них, Digital Deluxe Edition, не буде доступним для передзамовлення ще довго. Період дочасного доступу до видання залишився лише через тиждень на момент написання цієї статті. Передзамовивши його, ви також отримаєте скін Теріоса для Шедоу. Однак на сьогодні Sega нарешті опублікувала кілька кадрів, і ми дійсно можемо побачити цей скін у грі!

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Тепер варто відзначити, що кадри скіна короткі. Насправді це дуже коротко. Навіть не 10 секунд. Але він виконує свою мету: ми можемо побачити скін Теріоса, який заснований на оригінальному дизайні Шедоу, у всій її красі. Ми також можемо трохи побачити Kingdom Valley, хоча справді важко сказати, чи є це частиною рівня, якого ми не бачили, чи ні.

Тим не менш, це була одна з небагатьох речей, які Sega ще не показала щодо гри. Не тільки це, ми знаємо про скін вже кілька місяців. Отже, нарешті побачити кадри шкіри Теріоса в грі – це дуже приємне видовище! Зрештою, фанати які передзамовили Digital Deluxe Edition, зможуть випробувати скін 22-го жовтня, коли почнеться період дочасного доступу до гри. А поки дивіться кадри з офіційного X (Twitter) по Соніку:

Click here to display content from X.
Learn more in X’s privacy policy.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі