Такаші Іізука хоче запропонувати “глибоку” та “драматичну” історію для Shadow Generations

У нещодавному офіційному інтерв’ю головний креативний директор Соніка Такаші Іізука приєднався до продюсера Шуна Накамури та режисера Кацуюкі Шігіхара, щоб обговорити Sonic X Shadow Generations. Показавши, що метою нової кампанії Shadow Generations було запропонувати “глибокий” та “драматичну” історію, якої не було в оригінальному Sonic Generations.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

У міру того, як маркетингова машина Sonic X Shadow Generations постійно йде вперед. Sega принесла нам абсолютно нове інтерв’ю з розробником на Gamescom, що був у серпні. Це було приблизно півтора місяці тому.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Якщо ви стежите за грою, швидше за все, тут немає нічого такого, що може бути несподіванкою. Продюсер Шун Накамура, режисер Кацуюкі Шігіхара та голова Sonic Team Такаші Іізука висвітлюють багато основ гри, зазначаючи, що сторона Соніка тепер матиме ривок, у той час як сторона Шедоу буде зосереджена головним чином. Троє обговорюють історію Шедоу, підкреслюючи ступінь, до якого вона створить його трагічну передісторію.

Мабуть, найцікавішою деталлю є те, що повернення Блек Дум було частково вибрано як сюжетну зарозумілість. Щоб Шедоу отримав особливі повноваження протягом кампанії. Рівні, як не дивно, були розроблені, щоб скористатися цими можливостями разом із Хаос Контролем Шедоу. Перш за все, троє просувають гру як повторне знайомство з Шедоу як персонажем, оскільки на горизонті вимальовується третій фільм від Paramount.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

1 1 голос
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі