Іізука: “Важливо підтримувати консолі з нижчими характеристиками”

Можливо деякі з вас, хто грали у Sonic Frontiers, прокачали її через апаратне забезпечення найвищого рівня з чіткою роздільною здатністю та блискучою частотою кадрів. Такаші Іізука з Sonic Team усе ще бачить велику цінність у тому, щоб серія Соніка була націлена на різноманітні платформи, включаючи скромніше обладнання. В нещодавньому інтерв’ю Tokyo Game Show,
IGN запитали про його враження на недавній анонс PlayStation 5 Pro:

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Як ринок, у нас є машини високого класу, консолі високого класу. Виходячи з цими консолями, ми вважаємо, що можемо створювати новіші ігри для Соніка, які відображатимуть швидкість Соніка та мають набагато кращий ігровий інтерфейс. Однак ми також хочемо підтримувати константи нижчих специфікацій. Тож навіть незважаючи на те, що PS5 Pro виходить або з’являються нові інновації чи технології, ми вважаємо, що важливо підтримувати консолі з нижчими специфікаціями та дозволити багатьом користувачам продовжувати грати в Соніка.

– креативний директор Sonic Team Такаші Іізука у інтерв’ю для Tokyo Game Show

Хоча легко вказати на широку привабливість Соніка як на достатню причину, щоб зробити серію максимально доступною. Sega все це покоління провела однією ногою на минулому апаратному забезпеченні. Навіть майбутня гра Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii все ще буде запущена з версіями для PS4 та Xbox One. Тоді як Switch нарешті отримає порт Yakuza Kiwami в тому ж тижні. Коли прем’єра Like a Dragon: Yakuza відбудеться на Amazon Prime.

Іізука все ще мав позитивний погляд на майбутню апаратну частину PS5 Pro. IGN зазначає, що він описав це як “справді дороге”. Але він також припустив, що переваги все одно можуть мати велику цінність для “користувачів висококласних ігор”. Пропозиція Sony для тих “користувачів” полягає в кращому трасуванні променів, підвищенні роздільної здатності та частоті кадрів із недоліками значного стрибка ціни порівняно зі стандартною PS5 та дисководом, який продається окремо.

Досить сказати, з яким би апаратним забезпеченням ви не планували грати. Є хороші шанси, що ви все одно матимете доступ до певної гри по Соніку в майбутньому. Можливо, не в усі ігри ви зможете пограти, але точно майже в кожну.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі