Костюм Соніка з Fall Guys продається в мережі Spirit Halloween!

Хочеш одягнутися як їжак Сонік з його популярної серії ігор? Чи хочеш одягнутися так, як ті дивакуваті персонажі, що нагадують фасолю із багатокористувацької гри – Fall Guys: Ultimate Knockout? А може бажаєш їх об’єднати та одягнути цей костюм Соніка, що розміром з дитину? Що-ж, американська мережа магазинів роздрібного одягу – Spirit Halloween, пропонує вам таку можливість!

Як повідомляє SonicStyleBlog у соціальній мережі X(Twitter), магазин наразі пропонує надувний костюм Соніка з Fall Guys. Він був створений на основі рекламного скіна з попередніх сезонів цієї гри. Цей костюм також доступний завдяки сервісу Spencer’s Gifts Online, що належить мережі Spirit Halloween, яка спеціалізується на подібних речах для святкування Гелловіну.

Так, це справді офіційно-ліцензований мультибрендовий костюм, що у порівнянні з десятьма іншими костюмами по грі Fall Guys, ще має подвійну ліцензію. Оскільки цей костюм надувний, вам знадобляться чотири батарейки типу АА, щоби підтримувати роботу вентилятора.

Можна з упевненістю сказати, що однією з найбільш помітних проблем в цьому костюмі – це її мобільність. Цю проблему можна зрівняти з самою грою, де персонажі також мали великі проблеми з рухливістю.

Крім того, щоби підкреслити той факт, що воно призначене для дитини, цей одяг доступний лише в одному розмірі, який підходить для більшості дітей, тож будучи дорослим, він навряд чи підійде для вас.

Тож якщо ви маєте зріст близько 175 сантиметрів, ви будете обмежені костюмами синьої фасолі, темної фасолі з моторошними малюнками, фасолею з рентгеновим скелетом, а також фасолею, що одягнений у костюм хот-дога.

Як вам дизайн цього костюму? Одягнули б його, якби ви були дитиною? Поділіться своїми думками, у розділі коментарів нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!