Сонік повернувся у Fall Guys!

11-го серпня у донедавна безкоштовній мультиплеєрній грі Fall Guys від Mediatonic відбувся івент, пов’язаний зі всесвітом Соніка. І цього разу з новими костюмами у вигляді доктора Еґмена та Супер Соніка. Про це сповістили розробники у своєму твіттер-акаунті:

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Раніше ми вже писали про появу костюму Наклза, що було присвячено фільму “Їжак Сонік 2”. Разом із тим тепер усі ці костюми доступні на всіх ігрових платформах.

На скріншоті нижче від користувача твіттеру можна побачити, що вартість кожного тематичного скіна 800 шоубаксів, а от парна зв’язка костюмів по типу Сонік і Наклз або Тейлз і доктор Еґмен – коштують 1200 шоубаксів. Проте варто зазначити, що тематичний стікер і костюм Супер Соніка можна придбати лише окремо.

Захід у грі Fall Guys триває з 11 серпня по 16 серпня.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!