Тайсон Гессе пояснює відсутність трейлера фільму Їжак Сонік 3

Співпродюсер фільму “Їжак Сонік 3” – Тайсон Гессе, прокоментував відсутність рекламного трейлера. Він повідомив, що “справжнього трейлера” ніколи не існувало, а кадри, які вже демонструвалися за закритими дверима, “ніколи не були призначені для широкого показу”.

Спілкуючись у форумі Sonic Retro, Тайсон Гессе (який на форумах називається “Boxer Hockey”) відповів на запитання користувача Overlord:

“Я не розумію, чому люди ниють на те, що трейлер не вийшов майже за півроку до виходу фільму. До того часу, як фільм вийде на екрани, ви про нього вже давно забудете. Я не очікував нічого до вересня, жовтня”.

У відповіді, Гессе посилався на короткий огляд, який було запропоновано вибрати відвідувачам на CinemaCon у квітні.

Це тому, що люди думають, що якийсь чудовий трейлер вже показали купі людей, хоча насправді його не було. Це було кілька кадрів, які показали власникам кінотеатрів та партнерам з ліцензування. Він ніколи не мав бути широко представлений, оскільки це не справжній трейлер.

Тайсон Гессе, співпродюсер фільму “Їжак Сонік 3”

По суті, цей трейлер… насправді не був трейлером.

Коментарі Гессе мають сенс, враховуючи, що більшість кіностудій не починають продавати свої проекти до прокату в кінотеатрах. Це набагато коротший цикл, аніж у порівнянні з індустрією відеоігор, де трейлери випускаються від шести місяців, до року перед запуском гри на продаж.

Зважаючи на це, малоймовірно, що Paramount ще чимось поділяться. Окрім вищезгаданих рекламних знімків під час Comic Con у Сан-Дієго (якщо нам пощястить їх побачити), ходять чутки, що щось трапиться від сьогодні до події Gamescom у Кельні. Однак, як і з усіма чутками, варто не звертати на них занадто багато уваги, поки це не буде офіційно підтверджено.

Що ви маєте на думці, з приводу цієї ситуації? Чи очікуєте ви трейлер цього фільму найближчим часом? Нам буде цікаво про це дізнатись, у розділі коментарів нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!