Їжак Шедоу отримує офіційне резюме!

Лор Соніка іноді може бути божевільним. За пунктами це дуже просто, в інших випадках більшу роль відіграє послідовність. Але немає іншого персонажа який втілює останнє, окрім їжака Шедоу. Настільки, що настав час коротко розповісти про те, хто він та як далеко він зайшов у новому офіційному відео!

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Опублікований на офіційному Youtube-каналі по Соніку, відео дає нам брифінг самого Еґґмена про здібності Шедоу, його передісторію та навіть невеликий відтінок особистих почуттів доктора від того сумнозвісного рейду на колонію ARK

Написаний автором Sonic X Shadow Generations Іаном Флінном, це ідеальний посібник з історії досконалої форми життя, що містить кадри з усього каталогу Шедоу: із Sonic Adventure 2, Shadow the Hedgehog, Sonic the Hedgehog (2006) та навіть Sonic Battle!

Реліз Sonic X Shadow Generations стає все ближче з кожним днем. SEGA наполегливо працює над тим, щоб усі знали, хто така досконала форма життя, перш ніж вирушити у свою наступну велику пригоду!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!