Kess Entertainment офіційно представляють настільну гру Sonic Speed ​​Battle!

Kess Entertainment нарешті представили свою майбутню ліцензовану настільну гру, Sonic Speed ​​Battle, після того, як її анонсували ще в травні. Карткова гра, офіційно ліцензована компанією SEGA of America, має на меті “передати дух Sonic Adventure 2” із трьома ігровими наборами для чотирьох гравців та вийде вперше на Barnes & Noble влітку 2024-го року.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Підтверджено, що Sonic Speed ​​Battle включає 24-х персонажів з усієї франшизи Соніка, щоб вони боротися один з одним у трьох пропонованими ігровими режимами, які тісно пов’язані зі стилями гри, які ми бачили в класичному випуску Dreamcast та Gamecube Sonic Adventure 2. Гравці можуть перевірити швидкість один одного, зіткнутися один з одним в стрілянині або спробувати якнайшвидше вполювати сам Головний Смарагд.

Ви можете побачити, що гра явно натхненна грою 2001-го року, просто подивившись на зображення коробки Sonic Speed ​​Battle, яка виглядає разюче схожою на Sonic Adventure 2 Battle.

Генеральний директор Kess Entertainment Алекс Кесслер розповів про попит на такий продукт у прес-релізі, надісланому на Sonic Stadium.

Попит на ще одну настільну гру Соніка був незаперечним, тому нам важко зберігати Sonic Speed ​​Battle в таємниці. Ми раді представити гру, натхненну деякими з наших улюблених ігор по Соніку, як-от Sonic Adventure 2. Більше більше ніж 20 персонажів та три режими гри, тут є щось для фанатів Соніка та фанатів настільних ігор різного віку.

– генеральний директор Kess Entertainment Алекс Кесслер

Більш детальну інформацію щодо настільної гри ви можете знайти на офіційному сайті Kess Entertainment, або його Linktree.

Звучить як новий класний спосіб згадати події Sonic Adventure 2, чи не так? Поділіться з нами своїми думками в розділі коментарів нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!